SITE IN CURS DE ACTUALIZARE !

Comandarea produselor de pe site

Utilizarea site-ului Deniz necesită activarea cookie-urilor şi Javascript în browserul dvs.

Pentru a lansa o comandă prin intermediul magazinului online, alegeți produsul dorit, specificați cantitatea și dați click pe butonul "Cumpără". Produsul va fi adăugat în coș. Puteți lansa comanda sau puteți adăuga și alte produse din site. Pentru vizualizarea produselor din coș, dați click pe coșul de cumpărături din partea dreapta-sus a site-ului. Pentru a trimite comanda, dați click pe butonul "Trimite".

Prețuri

Prețurile afișate pe site includ TVA. Taxa de livrare este afișată în pagina coșului de cumpărături. Plata produselor standard se face la livrare, integral.

Livrare

După trimiterea comenzii veți fi contactat(ă) telefonic pentru confirmarea comenzii și stabilirea detaliilor referitoare la livrare. Livrarea se face prin curier rapid, la adresa menționată în comandă, de regulă în 1-2 zile lucrătoare.

Date de contact și facturare

Datele de facturare sunt cele furnizate de dvs în pagina coșului de cumpărături. În cazul persoanelor fizice, se folosesc datele de livrare. Adresa de email este folosită exclusiv în scopul de a transmite informații despre comanda dvs. În absența contactului, comenzile se anulează după trei zile lucrătoare de la înregistrarea acestora. Eliberarea chitanței se face de către firma de curierat.

DENIZ-TEH SRL
Str. Călărași, Nr. 71 (DJ106K)
Sebeș, România